Tietoa minusta

Näkemystä ja kokemusta talouden pitoon

Olen syntynyt ja kasvanut Tuohikotissa, jossa asun edelleen. Voidaan siis todeta, että olen paljasjalkainen kouvolalainen. Minulla on kolme aikuista lasta, kaksi lapsenlasta, myös vaimoni aikuiset lapset kuuluvat perheeseeni. Asun yhdessä yrittäjä-vaimoni, kolmen koiran ja kahden kissan kanssa.

Olen innokas penkki- ja kuntourheilija. Seuraan penkkiurheilijana lähes kaikkia lajeja, kuntourheilijana harrastan jääkiekkoa Valkealan Kiekon Rollaattoreissa, avantouintia, soutua, golfia sekä liikun mielelläni luonnossa.

Myös yhdistystoimintaan olen osallistunut aktiivisesti, olen toiminut Valkealan Kiekko ry:n, Pohjois-Kymen Liikunta ry:n ja  Tuohikotin Metsästysyhdistyksen puheenjohtajana lisäksi olen Tuohikotin kyläyhdistyksen ja Valkealan Yrittäjien hallituksen jäsen.

Vuodesta 1984 lähtien olen toiminut logistiikka-alan yrittäjänä ja pyörittänyt omaa kuljetusliikettä sekä ollut osakkaana ja hallituksen puheenjohtajana Veine Oy:ssä, joka oli aikoinaan Suomen 10. suurin kuljetusliike ja jonka toimialaa olivat tieliikenteen tavarankuljetuksen lisäksi varastointi ja terminaalitoiminta. Toimialueena oli koko Suomi. Nykyisin oman kuljetusliikkeen vetovastuu on siirtynyt pojille ja toimin itse hallituksen puheenjohtajana sekä tukena ja sparraajana operatiivisessa toiminnassa.

 Avainsanoja vetovoimaiselle kaupungille ovat asukkaiden hyvinvointi ja tyytyväisyys. Keskeistä näiden asioiden saavuttamiseksi on kuntalaisten kuunteleminen ja saaminen mukaan päätöksen tekoon. Vireä ja positiivinen yrittäjämyönteinen toimintaympäristö luovat lisää työpaikkoja ja kasvattavat alueen hyvinvointia.

Jos haluat muutosta nykymenoon, ole rohkea ja uskalla äänestää uutta puoluetta ja uutta ihmistä. Muutos lähtee meistä itsestämme.

  • Näkemystä ja kokemusta talouden pitoon

  • Jämäkkyyttä asioiden hoitoon
  • Yhteistyöllä parempia tuloksia
  • Liikunta on lähellä sydäntäni